Gespecialiseerd in software testen
 


Welkom bij Alex Testing

Degelijkheid, onafhankelijke oordeelsvorming en veel optimisme. Alex Testing stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk en helpt anderen ook om die kwaliteit te kunnen realiseren. Alex Testing denkt altijd in oplossingen en durft vaak out the box te denken.   

Testfocus

Alex Testing focust zich niet alleen op testuitvoering, maar is ook gespecialiseerd in testadvies, testmanagement, test automation, testopleidingen, analyse en coaching.


Door jarenlange ervaring en expertise kan Alex Testing goed inspelen op de juiste behoefte van de klant. Alex Testing begrijpt de testwereld en is goed op de hoogte van de nieuwste trends in testontwikkelingen.Foto door ThisisEngineering RAEng van Unsplash


Kwaliteit

Alex Testing zorgt dat de IT-kwaliteit hoog blijft. Doormiddel van het continu blijven bewaken van de kwaliteit in het proces van, het opstellen van de requirements tot aan de oplevering van het eindproduct.


Mede door gebruik van slimme innovaties en eventueel het introduceren van geautomatiseerd testen en nieuwe moderne (test)methodieken.
Foto door Alvaro Reyes van Unsplash


Zorg dragen

Alex Testing draagt de volledige zorg over de uitvoering van de testtrajecten, waarbij continue de kwaliteit van het eindproduct centraal staat.


Alex Testing zorgt dat het resultaat voldoet aan alle wensen en eisen die door de klant zijn gesteld.
 
Wat anderen zeggen over Alex TestingJan Klos

Partner Manager


Ik kan Alex Testing aanbevelen als een zeer betrouwbare en professionele partij.


Wij hebben een goede samenwerking.
Alex Testing en TestMonitor hebben in het verleden samengewerkt binnen diverse testopdrachten waarbij via Alex Testing de mensen komen en vanuit ons de tooling. Wij hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren waarbij alles op een open en heldere manier verloopt.  
Partners